morotsodlaren.blogg.se

Jag är en vanlig människa som reflekterar över livet-livet och döden-döden och allt där mellan. Jag heter morotsodlaren för att jag aldrig sått ett morotsfrö i hela mitt liv...förrän nu vid 46 års ålder !! Från att ha varit en icke morotsodlare är jag nu en morotsodlare och ägare av en trädgårdstomte, mirakel kan ske! Om det blir några morötter eller ej har ingen betydelse. Jag har ej heller bloggat och saknar kunskaper om bloggning.....hur bloggandet går har inte heller någon betydelse..Here I go...

Jag, Ingemar Stenmark och Thorsten Flinck 😉

Publicerad 2016-03-10 00:50:00 i Allmänt,

 
Jag har inte många idoler nuförtiden. Men mina idoler är är Ingemar Stenmark och Thorsten Flinck. Ingemar har hängt med sedan jag var ung medan Thorsten bara varit med några år. Vad har dessa två gemensamt? En hel del i mina ögon.
 
Jag har sett en konsert med Thorsten Flinck och Doktor Glas 2 gånger. Jag som inte tycker om teater eftersom jag blir uttråkad går numera aldrig på teater. Ja förutom för att se på Thorsten förstås. Han är helt magisk på scen och den enda riktiga skådespelare som kan få mig att inte önska att föreställningen ska ta slut.
 
Sist han besökte Luleå fick jag otroligt nog möjlighet att samtala med honom efter föreställningen. 
 
Nu återstår bara att få träffa Ingemar 😉.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela