morotsodlaren.blogg.se

Jag är en vanlig människa som reflekterar över livet-livet och döden-döden och allt där mellan. Jag heter morotsodlaren för att jag aldrig sått ett morotsfrö i hela mitt liv...förrän nu vid 46 års ålder !! Från att ha varit en icke morotsodlare är jag nu en morotsodlare och ägare av en trädgårdstomte, mirakel kan ske! Om det blir några morötter eller ej har ingen betydelse. Jag har ej heller bloggat och saknar kunskaper om bloggning.....hur bloggandet går har inte heller någon betydelse..Here I go...

Kusiner, nästankusiner och andra släktingar

Publicerad 2014-11-22 09:32:00 i Allmänt,

Igår var jag på after work med 2 av mina kusiner och en "nästankusin" . Det var så trevligt och trots att vi inte ses så ofta några av oss kändes det som att vi känner varandra väl. Släkten är en viktig del av vårt liv.  Med släkt får man en känsla av tillhörighet och att vi har en gemensam historia i livet och i våra gener.
Vi kom in på gamla minnen om nuet och skrattade gott tillsammans om dråpliga händelser.
 
Det finns också släktingar man inte har kontakt med. Men jag glädjer mig åt min familj,  de släktingar som finns med mig i livet och åt den familj och  släktingar som inte lever än men som betytt oändligt medan de levde.  

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela