morotsodlaren.blogg.se

Jag är en vanlig människa som reflekterar över livet-livet och döden-döden och allt där mellan. Jag heter morotsodlaren för att jag aldrig sått ett morotsfrö i hela mitt liv...förrän nu vid 46 års ålder !! Från att ha varit en icke morotsodlare är jag nu en morotsodlare och ägare av en trädgårdstomte, mirakel kan ske! Om det blir några morötter eller ej har ingen betydelse. Jag har ej heller bloggat och saknar kunskaper om bloggning.....hur bloggandet går har inte heller någon betydelse..Here I go...

Änglavakt

Publicerad 2015-08-13 13:00:00 i Allmänt,

 
Jag kunde lika gärna ha dött.
Och då hade jag nu fått ta del av den stora hemligheten. Men jag vill leva länge, jag vill finnas här med min familj.
 
För några dagar sedan cyklade jag omkull och slog huvudet och fick hjärnskakning,  blev sydd i ansiktet och har ont i revben och rygg. 
Eftersom jag blev medvetslös vet jag inte vad som hände. Kanske jag cyklade mot en trottoarkant i mörkret?  Jag får nog aldrig veta.
 
Eftersom jag inte hade cykelhjälm hade jag kunnat krossa huvudet och kanske varit död eller handikappad. Jag hade kunnat slå ut mina tänder och vad som helst. 
Men tydligen var det inte tänkt så, för trots allt hade jag en ängel som tog emot mitt huvud och la sina mjuka vingar mellan mig och asfalten. Kanske var det Jonatan som vakade över sin lilla mamma?
 
Jag är tacksam över att det gick så pass bra, och inom kort ska jag nog kunna jobba igen. Imorgon ska jag ta bort mina stygn.
 
Detta gjorde även att jag fick ta del av akutsjukvården vid 2 besök.  Summan av dessa 2 besök är att Sverige har för många invånare nu relaterat till de resurser vården har. Precis som Polisen. Underbar personal på akuten vid Sunderby sjukhus förutom en tokig kvinna som överröste mig som patient med fakta om hur överbelastade de är , inte hinner ta raster på 11 timmar,  att politiker och vårdförbundet inte gör något med mera! Så kan det vara men jag var en sjuk patient och inte hennes chef, ej heller politiker eller vårdförbundet.
 
Jag kände mig som en stor belastning och trots illamående,  huvudvärk  och yrsel försökte jag rymma ut därifrån. Då kom hon efter och bad om ursäkt vilket även 2 av hennes kollegor gjorde å hennes  vägnar senare. Jag har nu ringt och meddelat ansvariga vad jag utsattes  för!  Men alla andra i personalen inklusive sötaste doktorn Johan var så superproffsiga och vänliga ! !!!
 
Jag vill tacka livet och nu blir det att köpa cykelhjälm! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela