morotsodlaren.blogg.se

Jag är en vanlig människa som reflekterar över livet-livet och döden-döden och allt där mellan. Jag heter morotsodlaren för att jag aldrig sått ett morotsfrö i hela mitt liv...förrän nu vid 46 års ålder !! Från att ha varit en icke morotsodlare är jag nu en morotsodlare och ägare av en trädgårdstomte, mirakel kan ske! Om det blir några morötter eller ej har ingen betydelse. Jag har ej heller bloggat och saknar kunskaper om bloggning.....hur bloggandet går har inte heller någon betydelse..Here I go...

Har inte varit här

Publicerad 2013-09-29 18:51:00 i Allmänt,

Jag har inte varit här på ett tag. Har inte orkat tänka så många tankar, och inte heller skriva något den sista veckan.
 
Hösten försöker locka fram lite glädje med sina vackra färger och med sin klara friska luft. Men nej, nu är energin inte så hög så jag vilar mycket och hämtar ny kraft.
 
Tänker på att det inte är så lätt för andra att förstå hur man har det när man ser frisk ut utanpå. Lite mer sliten är jag när jag ser mig i spegeln, lite äldre, men jag kan ju faktiskt le och försöka se lite glad ut ibland. Att jag jobbar och klarar av att komma tillbaka är stort för mig.  Och det är många som verkligen visar och säger att de förstår hur stort det är.
 
Att sen inte alla förstår hur det är att ha mist sitt barn kan jag förstå. Jag förstår det knappt själv.
 
Tills energin och glädjen återvänder fångar jag de små guldkorn dagarna har med sig. Och är tacksam över de människor som gör allt för att stötta och som försöker förstå.
 
Och jag ska försöka att inte bli nedstämd när jag hör att det gnälls och klagas om små bagateller, ja det är sant, jag orkar verkligen inte...och jag ska försöka att inte bli nedstämd när jag möter den som inte har förmåga att förstå.....
 
Jag ska kämpa varje dag, jag ska göra mitt bästa för mig och för andra. Det kommer bra dagar och dåliga dagar...men jag ska försöka njuta och känna tacksamhet över av allt bra som händer, och över livet.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela