morotsodlaren.blogg.se

Jag är en vanlig människa som reflekterar över livet-livet och döden-döden och allt där mellan. Jag heter morotsodlaren för att jag aldrig sått ett morotsfrö i hela mitt liv...förrän nu vid 46 års ålder !! Från att ha varit en icke morotsodlare är jag nu en morotsodlare och ägare av en trädgårdstomte, mirakel kan ske! Om det blir några morötter eller ej har ingen betydelse. Jag har ej heller bloggat och saknar kunskaper om bloggning.....hur bloggandet går har inte heller någon betydelse..Here I go...

Sorg

Publicerad 2013-07-31 23:45:00 i Allmänt,

Det känns så bra att skriva om myror, badrumsgrejer och fil. Det är lätta, enkla ämnen som gör att man befrias från de tankar som smärtar, om bara för en stund.....
 
 
Vissa dagar är tyngre och mer sorgsna än andra, och så finns det dagar som inte är lika glada som förr, men som ändå är lite lättare än de ännu tyngre dagarna.
 
 
När man får följa sitt barn till graven är det oundvikligt att ställa frågan vad som är meningen med allt. Jag förstår inte det just nu. Men man får ta en dag i taget och vara tacksam över det som är bra i livet.
 
 
 
Jonatan!
Jonatan du är så saknad, vi älskar dig, vi minns dig och vi sörjer att du inte är med oss här i jordlivet. Tänk om du kunde komma tillbaka? Hoppas att du har det bra där du är och att vi ses när det blir dags. Alla minnen, foton och dina tavlor finns kvar. Vi tänder ett ljus för dig varje dag vi är hemma och vi försöker ha fint på din grav, och inom en vecka är nog gravstenen på plats.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela